Snart fest!

Som ni säkert har förstått så fyller jag år idag men det gör också min kompis så jag ska hem till henne och partaja ;) Jag har redan börjat göra mig klar och fixat naglarna för första gången. Här är resultatet...



Jag vill inte vara med på bild (hehe)

13!

Ja, nu så är man tonåring :) mamma, pappa, Jennifer och pernilla började med att sjunga för mig och kom in med presenter och tårta när jag låg och sov. Jag fick en ny dator, ett berlock-armband, bilpåse och ett par ursnygga örhängen och leggings! Tidigare i veckan hade jag ett släktkalas och då så fick jag jätte mycket också. Jag fick popcorn, bio-kort, presentkort på glitter, H&M och inter sport, glittter som man kan ha i håret, ett namnhalsband och ett par ursnygga skor som ser ut så här...


Hög Stövel från Skopunkten.com


Ett fint sommarminne...

En bild jag verkligen skämms över tagen i sommras men tänkte visa den ändå...

Trodde att vi skulle göra grimarser men det var antagligen bara jag som gjorde det XD

Mina nya uggs!

Nu så har jag kommit hem och i en av påsarna så låg det ett par nya uggs från sko-kanonen den här gången. hoppas verkligen att dom ska hålla bättre :)

http://www.skotornet.se/blogg/wp-content/uploads/2009/10/DSCN4375-277x300.jpg

Ungefär så ser mina nya ut :)


Nya uggs!

Nu har även mina uggs gått sönder! Mys och Olivias (mina kompisar) har också pajat helt. För mig så lossnade hela sulan under foten vilket gör att allt jag går på är tyg! Vi ska fara ner på stan idag och reklamera, även fast dom är billiga så ska dom hålla! Köp inte sånna här uggs från skopunkten...

http://shoppingandfashion.se/files/images/2008/slpso_20150989.jpg

Jag köpte långa och dom höll ju knabbt en månad!

Nu är det lov!

Nu har skoldagen avslutats och jullovet har börjat :) Jag är på extra glatt humör idag eftersom att min statistik går uppåt :D förut hade jag kring 13 läsare på dag men igår över 30 och nu idag är det redan över 20 :)

Julklappar!

Nu har jag slått in lite julklappar och ska se på tv snart eller så :) Imorgon är det sista skoladagen och det känns verkligen fett skönt! Skriver kanske lite mer senare om jag inte är för trött :P

Varför?

Foki hade skrivit ett inlägg om några hemlösa hundar som hon matade och får kommentarer som denna "Vore det inte bätte av dig att ha dödat dem eller sett till så att dom kom till ngt hundhem ist?" När någon är snäll och hjälper ett/flera djur så ska folk vara snälla och tänka på hundarana, om dom skulle vilja dö skulle dom ju inte ha ätit! Dom kämpar sig igenom livet och vill leva. Jag tycker att sånna kommentarer är onödiga och att hon gjorde helt rätt som hjälpte hundarana på traven!
Bild på en av valparna som dom matade!

Läs inlägget här!


Snart handboll!

Igår var jag på lilla julafton hos Tora :) Idag har jag haft fullt upp, bakat, gått ut med Axe (jag är en nybliven hundvakt för 2 veckor framåt) och mycket mer :) Snart ska jag på handbollen och spela handboll och efter det så ska jag typ börja slå in lite julklappar!
PS! Glöm inte att bläddra ner lite här på bloggen och rösta på den blogg som du tycker ska bli veckans blogg :)

En bra sida för er som vill ha mer besökare!

Jag tittade runt lite och upptäckte dena sida http://www.viraltrafik.se/?littlefridaay. När du blir medlem så går du in på alla sidor som kommer upp och efter ett tag visas en kod. Fyll i "kodrutan" med koden som du har fått från bloggen och om du gillar bloggen så fortsätter du antagligen att besöka den och då får den mer läsare (vilket jag hoppas händer med min blogg) :)

En hemlig present!

Nu har jag varit och grejsat med en hemlig present! Jag avslöjar vad det är på julafton och det är absolut något värt att få. Själv så har jag planer hela veckan och hinner inte skriva mkt men ska försöka hitta tid ändå :)

Friday hos Lisa!

Just nu så sitter jag och väntar på att våra smariga kakor ska bli klara. Sorten är hemlighetsstämplad (stavning?). Glöm inte att kolla in på finalisternas bloggar och rösta på din favorit! Bild som jag önskar var verklig (igen)...



Finalisterna!

1.
http://aliciianilsson.blogg.se/images/2009/aliciias-header_60491898.jpg
http://aliciianilsson.blogg.se/

2.

http://knazzan.blogg.se/images/2009/mina-bilder_62433020.jpg

http://knazzan.blogg.se/

3.

http://myanaema.blogg.se/images/2009/my-documents3-2_62451324.jpg

http://myanaema.blogg.se/

4.

http://jossanlala.blogg.se/

Nu ska du...

  • Samla röster och få så många som möjligt att rösta på just din blogg!
Vinnaren får...
  • Ett eget inlägg om bloggen och en länkning på sidan under länkar!
OBS! Du får inte rösta på dig själv!
Lycka till!

En tråkig stund!

Jag antar att det inte bara är jag som vill ha tips på vad man kan göra. Jag låter säkert korkad men ibland är skoldagarna bättre för då vet man vad man ska göra! Självklart så är helgerna bättre om man har något att göra så ge mig tips nu!

http://lurans.blogg.se/images/2008/trevlig_helg_17024219_21427359.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Handbollen!

Nu är jag hemma och är riktigt nöjd med dagen :) Vi vann första matchen med 21-3 och andra förlorade vi med 16-12 tror jag det var. I matchen vi förlorade så mötte vi vårat eget lag så det är inte så att jag blir arg eftersom jag tillhör på sätt och vis det laget också :) En söt liten bild på jag, Jennifer och Alex som beslutade oss för att åka frittfall (har aldrig gjort det sen dess!

http://grottkvinnan.webblogg.se/images/2007/almsele_14_21_juli_022_1186083904_6326049.jpg


Glöm inte!

Glöm inte att jag har startas en veckans blogg tävling och anmäl dig om du vill ha lite "reklam" om din blogg! Anmäl dig HÄR! Nu är jag finalist i en "veckans blogg-tävling" och skulle verkligen bli glad om ni ville rösta på mig :) Klicka på bilden så kommer du till inlägget där du ska skriva en 3 :D


En Axe på rym!

Har inte någon bild på det men när jag och Jennifer var på väg hem från stan och var precis utanför vårat hus så kom det en hund springande mellan oss! Denna hund var inte vilken hund som helst det var nämligen farfars hun Axe. Axe hade rymmt när farfar var och grejade med bilen och kutat raka vägen till oss. När vi ringde farfar och sa att Axe var våran hall så åviste han inte att han hade rymmt haha... (farfar bor på samma kvarter som vi)
På tal om farfar, här kommer en rolig video om Jimmys farfar som dom allra flesta nog har sett...


Brand!

Mamma skulle göra upp eld och som vanligt gick brandvarnaren, suck! Vi vart tvugna att vädra och självklart började alla frysa, brrr. En kall jag...

Munkjackan jag har på mig köpte jag idag på Gina Tricot!

Stan!

Jag hinner inte skriva så mycket nu men jag är iaf på väg ner på stan :) Skriver mer när jag kommer hem :D

Godnatt!

Nu är klockan 22,30 så jag ska börja gå mot sängen nu :) Imorgon så ska jag stiga upp extra tidigt eftersom att jag ska väcka pappa och mamma med en fin lucia föreställning :)

Veckans blogg!

Jag tänkte fixa en veckans blogg tävling där ni har chansen att få ett inlägg om eran blogg och så klart en länkning. Det blir inte så värt att ha den om bara typ 5 anmäler sig så tipsa era vänner och hoppas på det bästa! På Söndag utser jag finalisterna!

Städning!

Ingen tycker väll att det är roligt att städa men det är ett krav från dom allra flesta föreldrar :( Jag tror att ni har fattat att jag måste städa men jag skriver mer senare (tror jag)

Färgbyte?

Någon som tycker att bloggen är tråkig i så mycket grått? Jag funderar på att kanske byta ut det gråa till rosa, någon som tycker att jag borde göra det eller ska det vara så här? Rosa eller grått?
http://www.pandkscrapbooking.se/images/rosa_ku_139_1_vellum.jpghttp://ss11i01.stream.ip-only.net/images/blog/images/entries/98/12/65/76295/7aad341e7ed7e1dc

Läsloggen!

Jag har börjat på min läslogg men är inte klar och den ska in imorgon :S Som ni säkert redan har fattat så ska jag göra lite mer nu eller... mycket mer :)

http://www.skolenhetenolovslundnockebyhov.stockholm.se/images/bok.gif

Skriver nog lite mer senare


2 prov!

idag fick vi tillbaka 2 prov och båda gick ganska bra :) Svenska provet vart resultatet 72,5 av 73 och spanskaprovet vart resultatet 50 av 56. Båda lärarna sa att det var jätte bra så jag går självklart omkring med ett stort smile på läpparna :) Nu finn det även "bajspåsar" till hunden med hjärtan på, rätt gulligt tycker jag...

http://dogglas.se/butik/images/products/hundpsar/tillbehr/TP419hundpasarrosas.jpg

Jag skulle nog köpa sånna till min hund om jag hade en <3


Sovdags!

Nu så är det sovdags för mig :( Skriver mer imorgon. Imorn ska vi få tillbaka svenskaprovet och ha no-förhör  :S




Önskar mig!

Jag kikade runt lite på nätet och hittade denna...

Något jag verkligen önskar mig i julklapp eller födelsedagspresent :)

Middag!

Nu har jag kommit hem från handbollen och ska äta mammas supergoda hemlagade köttfärsbiffar :D Jag har gjort klart min rosset frågn syslöjden. Lägger nog upp en bild på den senare! Har ni inte sett den roliga filmen när pappa sätter ihop pepparkakshuset så se den HÄR!

Snart börjar matten :(

Just nu så står jag här i skolan och väntar på matten ska börja! Jag skriver mer efter handbollen som jag ska tvinga My och Olivia att gå på idag!!!!!!!!!!

Godnatt allihopa!

Godnatt nu ska jag ta och hoppa i säng :) Är verkligen trött så är bara glad att slutet på dagen har kommit. Imorgon så har jag handboll och så har vi ju såklart skola. Jag följer serien "desperate housewives" (+ typ 50 andra) och hatade slutet den här gången! Det är inget nästa vecka så jag måste vänte 2 veckor på svar :S Nån mer än jag som följer ovanligt många serier?


Tv!

Just nu är det paus så då är det väll lika bra att skriva lite :) Det är flera som har efterlängtat bilder på Twinkie och om någon har någon sånn synpunkt får man gärna skriva det :)

Julgran!

Nyss så stack jag iväg med pappa och hämtade en julgran som ska till våra kusiner :)
Det har efterfrågats bilder på söta Twinkie och Mango så här kommer ännu en bild...


Tråkigtom just på att jag inte har fixat läsloggen och att jag måste göra det :( Jag som inte är så smart viste inte att det skulle bli mörkt (trodde typ att jag hade till 20.00 på mig eller nåt) har inte hunnit fota ett skit! Kanske fotar nåt inne !

Kom just på att jag inte har fixat läsloggen och att jag måste göra det :( Jag som inte är så smart viste inte att det skulle bli mörkt (trodde typ att jag hade till 20.00 på mig eller nåt) har inte hunnit fota ett skit! Kanske fotar nåt inne eller så blir det någon annan dag :)

Så var det avklarat!

Nu har jag kommiti hade spanskaprov och jag tror det gick bra (det kändes som det). Nu så ska jag ut och kanske fota lite eller så vi får se :)

Hello kitty!

Inget problem att köpa julklappar till hello kitty-fan :) Några förslag är...
Kreditkort...
Hello Kitty credit card apple

 

Hello Kitty black credit card

Hello kitty wii...

Hello Kitty Wii

USB-minnen...

Hello Kitty Mimobot

Och sist men inte mins en dator...

hello kitty netbook

Källa!


Jag borde ha farit!

Idag så skippade jag gitarren för att träna på spanskan men det var inte så svårt som jag hade trott. Jag känner mig verkligen dum och korkad eftersom att mamma och pappa betalar ju för mig och det vart så konstit så att han fick inte reda på att jag inte skulle komma :( (kan inte gå in på detalj varför han inget fick veta för det är för krångligt). Jag måste helt enkelt komma över det och vara extra duktig nästa gång :)

Spanska!

Just nu så sitter jag och Cicci och pluggar inför spanskaprovet så det lär bli mycket skrivande i spanska boken och lite här på bloggen :(

Pappa bränner sig!

Det är inte så hemskt som det låter utan mer komiskt, titta själva...


Aj!

Väntar bara på att pappa och mamma ska godkänna en youtube användare så att jag kan lägga upp den kuliga videon när pappa bränner sig :) Dom går typ med på det om det inte finns någon nackdel men jag kan nog övertala dom :) Titta in senare och se om videon har kommit upp!

Snart handboll!

Nu så ska pappa sätta ihop pepparkakshuset och efter det så ska jag på handbollen! Jag glömde kameran på dopet men vi får se om jag tar några bilder från mammas kamera :)

Dop!

Nu ska jag dra iväg till dopet :) Lägger in några bilder efteråt :)

Myskväll!

Ikväll så har jag, Jennifer, Pernilla, pappa och kaninerna haft en riktig mysig kväll :)

Gott med popcorn :)


En söt liten Twinkie som har det bra under handduken :)


Pepparkakshus!

Nu har jag kommit hem från stan och precis avslutat pepparkakshuset :)

Jag med mitt fina pepparkakstak!


Alla bitar som ska bilda ett fint hus :)



Doptext!

Imorgon ska jag på dop och där ska jag läsa en text för min kusin Ellen som döps :) Jag fick texten på mail så när jag gick in på hotmailen så hade jag 290 olästa medelanden :O Nu har jag raderat typ alla och det varr 16 av dom som jag ville läsa :) På mobilen är det lika fullt! 106 olästa meddelanden där med och alla är från Elina och ser ut så här...
http://www.adrianoristorante.co.uk/assets/images/600px-Smiley.svg.png


Stan!

Nu har jag precis vaknat och ska dra iväg på stan snart med mina kompisar. Senare ikväll funderar jag på att besöka skriskorbanan på dragonen och åka lite! :)

Lite grått!

Jag vet att min blogg har en färg nu, grått. Snart när jag har lyckats fixa lite mera så ska det nog komma till lite färg iaf :)
Hoppas inte att Tove inte blir den som får lämna idol ikväll!

http://blogg.genheden.se/wp-content/uploads/2009/10/tove2.jpg

 




Idol!

Nu är det idol igen. Som alltid hejar jag på Tove, hon äger och överraskar varje gång! Nu ska jag fortsätta se :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0